Повернутися до звичайного режиму

Перший тур диспутів перед завершенням

Визначилися ще дві команди чвертьфіналісти. Ними стали команди №№ 10 та 11.

Команда №10 диспутувала без свого капітана Роговської Дарини, котра вчора була відсутня. Крім неї на диспут не з’явилися ще дві учасниці Сивіцька Ліля та Шевченко Женя. Перемогу для команди у двобої з командою №9 Гороховських Євгенія (Ковальчук Вікторія, Ткачов Андрій, Хутренко Даніель – усі, крім капітана відсутні на диспуті) здобули Салій Богдан та Жуковська Віта.

Чомусь Женя Гороховських не зміг організувати свою команду. Особливо шкода за відсутністю Віки Ковальчук, котра ще не брала участі у диспутах, та Андрія Ткачова.

Головною помилкою Жені стала затримка із схематизацією устрою туристичного бізнесу, що й призвело до поразки «його команди».

Кращий у диспуті – Салій Богдан.

Кращий у команді – Гороховських Євген.

У двобої команд №4 Лагерної Олександри (Лактіонова Ольга, Нікіфорова Маргарита, Орищенко Катерина, Смородінов Артем) та №11 Фурман Анастасії (Василівска Анастасія, Єфремов Олексій, Сивицький Євген). Нажаль у диспуті не брали участі такі учні, як Нікіфорова Маргарита, Сивицький Євген та Смородінов Артем. У Маргарити поважна причина, а от чому прогуляли диспут Женя та Артем, на разі, не відомо.

Цей диспут проходив за тезою Фурман Анастасії про туристичні компанії, що займаються організацію індивідуального туризму. Її не можна було розбити «у лоба». Також потрібно було вийти на схематизацію устрою усього туристичного бізнесу, чого не змогла зробити команда опонентів.

Краща у диспуті – Фурман Анастасія.

Краща у команді – Лактіонова Ольга.

Сьогодні за планом має визначитися останній чвертьфіналіст.

Увага!

У чвертьфіналі є вакантні місця для двох команд. Їх можуть зайняти ті учні, що вже брали участь у першому турі, і, не дивлячись на те, що програли, бажають й далі брати участь у диспутах. Подавайте заявки!

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.