Повернутися до звичайного режиму

Гра "Банкінг" - період 3

Завершився третій період гри

Повідомляємо, що при введенні результатів за перший період, оператор допустився аж двох помилок, які помітила Настя Фурман (Lecos Unsversal Bank). У результаті виправлення помилок Lecos Unsversal Bank змістився з першої на сьому позицію. Всяке буває... Помінялися позиції й інших банків. Ми дякуємо учасникам за їх пильність.

Загальна картина після третього періоду

Як показує "Графік досягнень" (див. Банкінг період три), вперед, з порівняльно невеликим відривом, вирвався один з банків. Його переслідують дві групи банків. Перша (4 банки) - досить щільна. Друга (5 банків) - розлогіша, але теж щільна.

Графік рейтингу (тисни попереднє посилання) показує, що динаміка стабілізується. Половина банків зберегли свої позиції. Два банки стабільно підіймаються (на графіку опускаються!). Ще два мають зигзагоподібну траєкторію. Один банк, нажаль, стабільно опускається.

Конкретніше про банки та їх команди

Перше місце - Lecos Unsversal Bank (Олексій Казаров та Настя Фурман). Подібне на те, що саме помилка оператора під час вводу рішень за перший період зорієнтувала Олексія та Настю щодо деяких з рішень. Щоб перевірити це, вони отримали завдання проаналізувати за рахунок чого на тепер є лідерами.

На друге місце з четвертого повернувася банк Контрольний (раніше Шейка). Через те, що у першому періоді "команда" банку не захотіла/(не змогла) прийняти рішення, банк був переіменований. Відповідно до назви, у цьому банку планувалося повторно вводити рішення з нулевий період. Та з приходом Турлакова Яна "банк запрацював", і, поки що не погано. Інші члени команди (Бурмістров Владислав, Хутренко Даніель та Шейко Артем) другий період пропасували, а у третьому, на наш погляд, демонустрували видімість участі в прийнятті рішень. Дуже хотілося б помилитися у цій оцінці.

Банк 1337 зберігає зайняте у другому пріоді третє місце. Одна з причин про які можна говорити - Депозитів залучено набагато більше, ніж надано кредитів. Порівняно з попередніми періодами, цей дисбаланс значно зріс. Ми так розуміємо, що рішення у цьому банку приймає Степаненко Денис. Виглядає так, що Владислав Бондаренко, прийнявши найкращі рішення у першому періоді і пропустивши другий період, чомусь не повернувся у гру.

На четверте місце повернувся банк "Buscost", котрий у другому періоді був лідером. Тут, за час відсутності Єгора Неруша, рішння приймав Євген Гороховських. У останніх рішеннях його контролював новачока 9-А класу, Олександр Романчук. основна помилка - значне зменшення обсягів крединто-депозитних операцій.

П`яте місце - банк "Торба" (раніше Склярової). Антикризовий менеджер цього банку - Ярослав Салата, у котрого, як він сам заявив, вчилася Кравцова Настя. "Свежо предание, но вериться с трудом". Інші дівчата цього банку (Вороніна Олена, Семенюк Христина, Склярова Ліза) досліджували iФон Вороніної, праралельно відволікаючи майже усіх інших учнів класу від прийняття рішень. Ярославу потрібно більш прискіпливо дослідити Звіт про доходи і витрати, на предмет визначення рішень, що значно зменшують прибуток.

Шосте місце три періоди поспіль утримує банк "Банан". Рішення у ньому приймають Пекач Едуард та Малайко Олександр. Холпці роблять аналогічні з банком "Торба" помилки.

На сьоме місце з дев`ятого піднявся банк "Winer". До сьогодні Степан теж приймав рішення у "гордому одиностві". В основному ті ж помилки, що й у двох попередніх банків (див. п`яте місце).

Восьме місце три періоди підряд займає банк "Solution". Два останні періоди зрішення у ньому приймав Дородній Іавн. Нажаль, банк як вірс. Причини усе ті ж - прямий вплив на прибуток окремих рішень.

Банк "ЛОЛтм" помінявся місяцями з банком "Winer" і тепер посідає дев`яте місце. Нажаль, банк демонструє стійкий негативний тренд. Банку "не вистачило рук" на оформлення Поточних рахунків і працює лише на 68% від максимальних можливостей. Ользі Лактіоновій потрібно взяти це до уваги.

Міцно "вкопався" у десяте місце і банк "Фома". Одна з причин - мала маржа.

Бажаємо гравцям у майбутньому стати успішними банкірами.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.